Uskomatonta mutta totta, me onnistuttiin siinä!

Oltiin Seinäjoella iltakokeessa: aloitettiin maastossa esineruudulla 29/30 pistettä! Erinomaista Ringo!

Seuraavaksi maastoon, jäljet oli hyvin merkattu, siis mikä jälki missäkin kohdassa ja jana selkeästi krepattu. Janalähdössä normitapaansa Ringo tsekkasi takajäljen ja lähti sitten hyvin määrätietoisesti jäljelle. Kepit löytyivät kaikki ja aikaa meni, kuulinkohan todellakin oikein, 2 minuuttia! Hmm.. ehkä kuitenkin kahdeksan? Nehän kuulostaa niin samalta, kaksi tai kahdeksan kun on niin tohkeissaan ja etsii keppejä taskuista. Mulle selvis vasta luovutuksessa, että niitä on tosiaan kuusi :). Blondi hieman sekos laskuissaan kaikessa jännityksessään.

Maastopisteet 196/200. Loistavaa Ringo!

No sitten se kaikkein jännittävin osuus eli tottelevaisuus. Ringolla oli vaikeuksia pysyä kasassa ilmoittautumisessa, kun kaksi muuta koiraa oli siinä yhtäaikaa. Nehän ois ehdottomasti pitäny päästä moikkamaan.. Etenkin kun toinen oli ihan Poppiksen näköinen ihana neiti. HARJOITUSTA.

Muuten tottis meni kuten meillä menee, paitsi että minä tein ihan idioottivirheitä joista meni arvokkaita pisteitä. M m. kaksoiskäsky ihan tarpeettomana noudoissa. Pitää vielä tarkistaa, että onko heiluriliike ennen tuomarin aloituslupaa käsky. Saa kommentoida jos tietää. Teen sen nimittäin joka kerta.

Sitten paikallaanolossa komensin sekä koiran maahan että sivulle odottamatta tuomarin lupaa. Nuo on semmoisia asioita, jotka on jääneet multa tiedostamatta matkan varrelta. No kaikesta oppii.

Onnistuneista liikkeistä jäi mieleen todella hyvä eteenmeno! Ja liikkeestä istuminen ja maahanmeno nopeaa ja varmaa.

Pisteitä 77/100

JK1 ja ykköstulos yhteispistein 273    :)     Saatiin oikein pokaalikin.

Kannatti ajaa 700 kilometriä hakemaan tuo tulos. Yöllä oltiin puol kaksi kotona.

BH, AD, JK1, SG, Sert SPU Dakota's Hobby